Frequently asked questions

En saa tilausvahvistusta


Tarkista roskaposti ja tarjouskansio sähköpostissa että ei ole mennyt sinne vahingossa. Jos et löydä sähköpostia, niin ole yhteydessä lipun myyjään.
Miten pääsen keikkaan?


Luo käyttäjätili ja aktivoi lippukoodisi osoitteessa https://app.giggea.com/fi/code. Aktivoinnin jälkeen tapahtuma ilmestyy palvelun etusivulle. Päivitä sivu tarvittaessa. Avaa striimi klikkaamalla tapahtumaa.

Varmista myös, että Giggea.com toimii laitteillasi täältä
Koska keikka alkaa?


Normaaleista keikoista poiketen Giggea-tapahtumat alkavat aina ajallaan. Ole siis ajoissa paikalla.
Striimi pätkii, mitä tehdä?


Netin yli lähetettävät striimit saattavat joskus hieman pätkiä. Kokeile muuttaa videon laatua videikkunan oikeasta alakulmasta löytyvästä hammasrattaasta. Myös Auto-toiminnon käyttäminen saattaa aiheuttaa pätkimistä, joten sen käyttämistä kannattaa välttää.

Varmista että Keikalla.fi toimii laitteillasi täältä.
Voiko chromecastilla katsoa keikkaa?


Toistaiseksi emme ole saaneet testattua puhelimella castaamista onnistuneesti. Puhelimia on kuitenkin paljon eri mallisia ja voi olla että sinun puhelimesi sopii tähän tarkoitukseen mainiosti. Kannettavan tietokoneen kautta Chrome-selaimella castaaminen toimii hyvin.

Tässä ohjeet Chormecastin käyttöön
Mitä keikan katsominen vaatii?


Keikan katsominen vaatii tavallisen tietokoneen tai mobiililaitteen ja hyvän (väh. 10mb) nettiyhteyden. Selaimena suosittelemme käyttämään Chromea.
Miten ostan lipun?


Kaikkien keikkojen liput myy Eventim Scandinavia. Löydät tapahtumamme osoitteesta https://app.giggea.com/fi/ ja lipunostolinkki vie sinut Eventim:in sivulle.
Laitevaatimukset (nettiyhteys)


Keikan katsominen vaatii tavallisen tietokoneen tai mobiililaitteen ja hyvän (väh. 10Mbps) nettiyhteyden. Selaimena suosittelemme käyttämään Chromea.

Varmista myös, että Giggea toimii laitteillasi ältä.